Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 13:04

ته چين بادمجان و گوجه‌ فرنگی

ته چين بادمجان و گوجه‌ فرنگی

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 300 گرم (2 پیمانه)

نمك به میزان لازم

ماست 200 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع یا كره 100 - 150 گرم

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد متوسط

بادمجان‌ حلقه‌ای خرد كرده و سرخكرده 3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزی- نفیسه قنبری

 

برنج را با نمك بخیسانید، در آب جوش بپزید و در صافی بریزید. آن‌گاه ماست، زرده‌‌های تخم‌مرغ، نمك، زعفران و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس برنج آبكشیده را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید. حالا یك‌سوم از این مخلوط را در ظرف نسوز چربكرده بریزید و رویش را صاف كنید.

گوجه‌فرنگی‌ها را در روغن تفت دهید و نیمی از آن را روی برنج بچینید. اكنون نیمی از بادمجان سرخكرده را نیز روی گوجه‌فرنگی‌ها قرار دهید و نیمی از باقیمانده‌ی برنج را رویش بریزید.

اینك دوباره روی برنج را با حلقه‌های گوجه‌فرنگی و بادمجان بپوشانید و باقیمانده‌‌ی برنج را بیفزائید.

رویش را صاف كنید و قدری بفشارید. آن‌گاه روی ته‌چین را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 1 - 1/5 ساعت، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید تا ته‌چین برشته و طلائی رنگ شود.

اكنون ته‌چین را برای پذیرائی، در دیس مناسبی برگردانید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بادمجانته چين بادمجان و گوجه‌ فرنگیآموزش ته چینانواع ته چینته چین بادمجانته چین گوجه فرنگی تعداد بازديد: 1569 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است