Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:15

دونر مرغ

دونر مرغ

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد درشت

 

فیله مرغ خلالی خرد کرده 500 گرم

 

فلفل سبز خرد کرده 2 عدد

 

گوجه فرنگی خرد کرده 2 عدد

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 150 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خلالی خرد کرده  1 عدد

 

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

حالا مرغ را بیفزائید و به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود. سپس فلفل سبز و گوجه‌فرنگی را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.

اینک قارچ، فلفل دلمه‌ای، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر دونر را بپزید. اکنون پودر آویشن را افزوده و شعله را خاموش کنید.

 

 

برچسب ها: خوراک مرغآشپزی با مرغدونر مرغدونرآموزش دونر تعداد بازديد: 1085 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است