Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 21:04

خوراك ماهیچه و نخود فرنگی

خوراك ماهیچه و نخود فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد درشت

 

ماهیچه‌ی گوسفندی 4 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كرفس خرد كرده 1 ساقه

 

پیاز 8 عدد ریز

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 4 عدد

 

نخودفرنگی 200  گرم

 

جعفری برای تزئین كمی

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی

 

روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز خرد كرده را بیفزائید و تفت دهید.

سپس ماهیچه را بیفزائید و قدری تفت دهید تا رنگش  تغییر كند. حال رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

اكنون به میزان كافی آب روی ماهیچه بریزید و بگذارید بپزد. پس از آن كرفس، پیازهای ریز، گوجه‌فرنگی‌ها و نخودفرنگی را بیفزائید و بگذارید خوراك بپزد و جا بیفتد.

اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکآشپزی ترکیغذای ترکیه ایخوراك ماهیچه و نخود فرنگیخوراک ماهیچه تعداد بازديد: 317 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است