Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 13:32

خوراك بره به سبك پيشوار (هندی)

خوراك بره به سبك پيشوار (هندی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن آفتابگردان یا زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

چوب دارچین 1 تكه‌ی 2/5 سانتیمتری

 

هل سبز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

میخك 5 عدد

 

برگ بو 2 عدد

 

گوشت بره، مكعبی خردكرده 700 گرم

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد درشت

 

زنجفیل رنده‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

ماست چكیده 125 گرم

 

آرد نخود خام یا آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

پودر چیلی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب گرم 150 میلی‌لیتر (حدود دو‌سوم پیمانه)

 

نعنای خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه دارچین، هل، میخك و برگ بو را بیفزائید و 25-30 ثانیه تفت دهید.

سپس حرارت اجاق را قدری زیاد كنید و گوشت را درون همان‌ تابه بریزید و تفت دهید تا رنگش تغییر كند و آبش كشیده شود.

حالا پیاز، زنجفیل و سیر را بیفزائید و 5-6 دقیقه روی حرارت تفت دهید.

اینك رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، تخم گشنیز و زیره را به گوشت اضافه كنید و 3-4 دقیقه‌ی دیگر، آن را بپزید.

آن‌گاه ماست، آرد نخود و پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و به مخلوط گوشت بیفزائید.

اكنون حرارت اجاق را كم كنید و آب گرم را به آن بیفزائید.

در تابه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، بپزید.

در این میان گاهی آن را هم بزنید تا سس ته نگیرد!

حالا نعنا و گشنیز را به خوراك بره بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکغذای هندیآموزش خوراکخوراک برهآشپزی هندیخوراك بره به سبك پيشوار تعداد بازديد: 927 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است