Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:14

سالاد كاهوچینی با فیله مرغ سوخاری

سالاد كاهوچینی با فیله مرغ سوخاری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله مرغ سوخاری كرده  3 تا 4 عدد

 

كاهو چینی به میزان لازم

 

خیار  2 عدد

 

گوجه‌فرنگی تزئینی سفت  150 گرم

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو‌ی تازه  یك سوم پیمانه

آشپزباشی

 

ابتدا فیله مرغ سوخاری را به اندازه‌های كوچك تقسیم كنید. بعد كاهو را در ظرفی بریزید و خیار را با پوست، هم‌اندازه فیله مرغ خرد كنید. گوجه‌فرنگی را نیز از وسط برش بزنید و پس از ریختن در ظرف مناسب، روی آن روغن زیتون و آبلیمو بریزید.

این سالاد را می‌توان به عنوان غذای كامل مصرف كرد و در ظرف‌های تك نفره، از مهمانان پذیرائی نمود. 

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادآشپزباشیفیله مرغسالاد کاهو چینیسالاد با فیله مرغ تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است