Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 10:58

پودینی

پودینی

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

كنسرو ماهی تن 2 قوطی

 

روغن مخصوص سرخ كردنی 5 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 3 حبه

 

گشنیز خرد كرده 700 گرم

 

شنبلیله‌ی خشك 2 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی گرام ماسالا 1 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

پیاز سرخكرده 5 قاشق سوپخوری

 

پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

كنسرو ماهی تن را 20 دقیقه در آب بجوشانید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود. 

آن‌گاه ماهی تن را در صافی بریزید و روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

سیر را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گشنیز و شنبلیله را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.

حالا ادویه،‌ نمك، پیاز سرخكرده، ماهی و پودر‌لیموعمانی را نیز درون تابه بریزید و مخلوط كنید.

اكنون تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و پودینی را پیوسته هم بزنید تا تخم‌مرغ بپزد.

اینك كاسه‌ی كوچكی را چرب كنید و قدری از پودینی را درون آن بریزید و با قاشق بفشارید.

حال آن را روی بشقاب پذیرائی برگردانید. به همین ترتیب یك قالب پودینی و یك قالب برنج در نظر بگیرید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی دریاییدستور پخت ماهیپیش غذاغذای دریائیپودینیكنسرو ماهی تن تعداد بازديد: 1015 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است