Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 تیر 1403 - 00:35

فیله كباب با پنیر چدار

فیله كباب با پنیر چدار

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نعنای خرد كرده  1 ساقه

 

سیر له كرده 1 حبه

 

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

فیله گوساله خرد كرده 500 گرم

 

پنیر چدار 150 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

نعنا، سیر، آبلیمو، روغن زیتون، نمك و فلفل را در كاسه مناسب و جاداری بریزید، فیله را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.

پنیر چدار را به اندازه تكه‌های گوشت خرد كنید و در هر سیخ به‌طور یك در میان چند تكه گوشت و چند تكه پنیر فرو كنید. حالا سیخ‌های كباب را روی گریل بگذارید و گوشت و پنیر را كباب كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: پنیر چدارانواع کبابآشپزی با فیلهفیله كباب با پنیر چدارفیله کباب تعداد بازديد: 1285 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است