Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 22:38

لقمه‌های موزارلا و فلفل

لقمه‌های موزارلا و فلفل

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 پنیر موزارلای تازه، توپی شکل 20 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پرک فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

 

پودر چیلی یک دوم قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب کرده یک دوم قاشق چایخوری

 

پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری

 

گوجه فرنگی مینیاتوری 20 عدد

 

برگ ریحان 20 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز برشته، پوست کنده  و خرد کرده 180 گرم

 

ژامبون خرد کرده (در صورت تمایل) 4 ورق

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

توپ‌های پنیر را در مخلوط روغن زیتون، پرک فلفل قرمز، پودر چیلی، زیره و پودر سیر بغلتانید. آن‌گاه توپ‌های پنیر را همراه با گوجه‌فرنگی ، برگ ریحان، فلفل دلمه‌ای و ژامبون به خلال دندان بزنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: لقمه‌های موزارلا و فلفللقمه های موزارلالقمه های فلفلاردور موزارلااردور فلفل تعداد بازديد: 912 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است