Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 11:34

کباب سبزینه

کباب سبزینه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

ریحان خرد کرده 50 گرم

نعنا خرد کرده 10 گرم

جعفری خرد کرده 20 گرم

سیر له کرده 3 حبه

روغن زیتون 50 گرم

سینۀ مرغ یک کیلو گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

پودر سیر یک قاشق چایخوری

جوز هندی یک چهارم از یک عدد رنده کرده

آشپزباشی - کیان رنجبر

ریحان، نعنا، جعفری، سیر و روغن زیتون را در میکسر بریزید و میکس کنید تا کاملاً نرم شوند.

آن گاه در کاسۀ مناسبی مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر و جوز هندی را مخلوط کنید.

سپس مخلوط سبزیجات میکس کرده را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

اینک روی ظرف را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس گوشت مزه دار کرده را به سیخ بکشید و در تابه یا روی آتش کباب کنید.

برچسب ها: غذای مللانواع کبابآشپزباشیکیان رنجبرغذا با گوشتکباب سبزینهکباب سبزروش تهیه کباب سبزینهکبابهای مدرن تعداد بازديد: 110 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است