Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:20

سیب‌زمینی پركرده با مخلوط سبزی

سیب‌زمینی پركرده با مخلوط سبزی

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 6 عدد متوسط

گشنیز خرد كرده برای تزئین 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

روغن مخصوص سرخ كردن 2 قاشق سوپخوری

زیره یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

پیاز ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

زنجفیل رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

سیر رنده كرده 1 حبه

هویج ریز خرد كرده 1 عدد

لوبیا سبز ریز خرد كرده  حدود 50 گرم

ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

شنبلیله خشك یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

پنیر سفید مكعبی خرد كرده 30 گرم

مواد لازم رویه

آرد نخودچی 3 قاشق سوپخوری

مخلوط زنجفیل و سیر رنده كرده 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 1 قاشق چایخوری

ماست سفت 4 قاشق سوپخوری

نمك  یك‌هشتم قاشق چایخوری

شنبلیله خشك آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

سیب‌زمینی‌ها را 10 دقیقه، در آب جوش بپزید، پوستشان را بگیرید و با وسیله مخصوص، حفره‌ای در آن‌ها ایجاد كنید. آن‌گاه درون این حفره‌ها را با مواد میانی پر كنید و سیب‌زمینی‌ها را در مایه فراهم كرده رویه، بغلتانید و در سینی، روی فویل چربكرده، بچینید. سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید و سیب‌زمینی‌ها را به مدت تقریبی 40 دقیقه، برشته كنید.

در این میان یكی دو بار، سیب‌زمینی‌ها را بچرخانید تا به طور یكسان، طلائی‌رنگ شوند. حالا آن‌ها را از فر درآورید و همینكه خنك شدند، برش بزنید. برش‌های سیب‌‍‌زمینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گشنیز بیارائید. در صورت دلخواه، این خوراك را با آبلیمو میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: 1 قاشق سوپخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. زیره و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز سبك شود. آن‌گاه زنجفیل و سیر را افزوده و اندكی تفت دهید.

سپس هویج، لوبیا سبز و سیب‌زمینی به جا مانده از حفره آن را بیفزائید و تفت دهید. حالا قدری آب به آن بیفزائید و مخلوط سبزی را بپزید. اكنون ادویه گرام‌ماسالا، شنبلیله، نمك، فلفل و پنیر را نیز بیفزائید و چند دقیقه، تفت دهید.

روش تهیه مایه رویه: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيسیب‌زمینی پركرده با مخلوط سبزیآموزش سيب زميني پر كردهمواد لازم سيب زميني پر كردهروش تهيه سيب زميني پر كرده تعداد بازديد: 336 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است