Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:08

راگوی توفو و زیتون

راگوی توفو و زیتون

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر توفو خرد‌كرده 200 گرم

 

نمك و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

 

آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری

 

هویج خردكرده 2 عدد

 

لوبیا سبز خردكرده 10 ساقه

 

روغن مایع به میزان لازم

 

پیاز خرد‌كرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای رنگی* از هر كدام 1 عدد

 

آب گوجه‌فرنگی نیم لیتر

 

آرد گندم 1 قاشق سوپخوری

 

زیتون سبز بدون هسته 6 عدد

 

پودر پاپریكا  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودرجوز هندی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

*(سبز، زرد، قرمز و نارنجی)

آشپزباشی

 

در كاسه مناسبی پنیر، نمك، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. هویج و لوبیا سبز را آبپز كنید. آن‌گاه در تابه مناسبی روغن را گرم كنید پیاز، فلفل دلمه‌ای، هویج و لوبیا سبز را در آن تفت دهید.

سپس آب گوجه‌فرنگی را بیفزائید. حالا توفو را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ كنید و آن را به مخلوط سبزی بیفزائید.

صبر كنید تا راگو بپزد بعد آن را در ظرف مناسبی بكشید، و با زیتون حلقه كرده، پودر پاپریكا و جوز هندی روی آن را تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیراگوی توفو و زیتونراگوی توفوراگو با زیتونروش تهیه راگوی توفومواد لازم راگوی توفوراگو زیتون تعداد بازديد: 1146 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است