Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:29

پاستا بامیت‌بال

پاستا بامیت‌بال

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي تهيه‌ي سس گوجه‌فرنگي:

گوجه‌فرنگي..................450 گرم

هويج متوسط................يك عدد

كرفس................يك ساقه

پياز كوچك.................يك عدد

سير..................يك حبه

روغن زيتون يا مايع..................4 قاشق سوپخوري

ريحان تازه...................2 قاشق سوپخوري، ساطوري

سركه.................4 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم براي تهيه‌ي ميت‌بال پنيري:

گوشت گوساله....................  200 گرم، چرخ‌كرده

پودر پنير پارمزان...................50 گرم

پيازچه...................3 عدد، ساطوري

نمك و فلفل....................به ميزان لازم

آرد.................به ميزان لازم

روغن .................  به میزان لازم

پاستا................300 گرم، پخته و آبكش شده

روش‌تهیه

براي تهيه‌ي سس، سبزيجات(گوجه‌فرنگي، هویج، کرفس، پیاز و سیر) را خرد كرده و به همراه بقیه مواد و يك‌دوم ليوان آب به مدت 30 دقيقه روي شعله ملايم بجوشانيد تا همه‌ي مواد پخته شود، سپس به كمك غذاساز يا گوشت‌كوب برقي آن را پوره كرده و به همراه روغن به قابلمه برگردانید و 15 دقيقه ديگر آن را بپزيد. در صورت نياز كمي آب‌جوش به آن اضافه كنيد.

براي تهيه‌ي ميت‌بال پنيري، همه‌ي مواد(به جز آرد) را با هم مخلوط كرده و به شكل كوفته‌هايي به اندازه‌ي گردوي پوست كنده درآوريد و در آرد بغلتانيد. سپس ميت‌بال‌ها را 6 تا 8 دقيقه در روغن سرخ كنيد تا همه جاي آن طلايي شود. پاستا را آبكش كرده و بدون اين‌كه آن را با آب بشوييد در ظرف بكشيد. نمك و فلفل سس را اندازه كرده و ريحان ساطوري را به آن اضافه کنید و باميت‌بال‌ها مخلوط نمایید و آن را روي پاستا بدهيد. در صورت تمايل پاستای آماده را با كمي پنير پارمزان يا موتزارلا سرو كنيد.

برچسب ها: پاستاطرز تهیه پاستاسركهریحانپنير پارمزانپاستا بامیت‌بالطرز تهیه پاستا بامیت‌بال تعداد بازديد: 219 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است