Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:40

صبحانه با پنیر گودا و نان پیتا

صبحانه با پنیر گودا و نان پیتا

shooroshirin6

1 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ همزده 4 عدد درشت

 

پنیر گودای رنده کرده 1 پیمانه

 

نان پیتا 2 عدد بزرگ

 

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

 

آووکادوی خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

 

خامه صبحانه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را در تابه بریزید و یک دوم پیمانه از پنیر رنده کرده را روی آن بپاشید. حالا نان را روی تخم‌مرغ قرار دهید و آن را برگردانید.

پنیر باقیمانده را رویش بریزید و نان بعدی را روی پنیر قرار دهید. حالا دوباره املت را برگردانید تا دومین نان هم قدری برشته و طلائی رنگ شود.

اکنون آن را به اندازه دلخواه برش دهید و با حلقه‌های گوجه‌فرنگی، آووکادو و خامه بیارائید.

 

برچسب ها: صبحانه با پنیر گودا و نان پیتاصبحانه با پنیر گوداآشپزی با پنیر گوداآشپزی با نان پیاانواع صبحانه تعداد بازديد: 4568 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است