Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 18:58

سوفله پنیر

سوفله پنیر

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 پنیر چدار یا گودای رنده کرده 185 گرم

 

کره 45 گرم

 

آرد 30 گرم

 

شیر 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

زرده تخم مرغ 4 عدد

 

ژامبون خرد کرده 1 ورق

 

سفیده تخم مرغ 6 عدد

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

کف و دیواره  ظرف مخصوص سوفله را به گنجایش 8 پیمانه (2 لیتر) با قدری کره چرب کنید و پنیر بپاشید. آن‌گاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. حالا آرد را بیفزائید و 1-2 دقیقه تفت دهید. اکنون شیر را کم‌کم بیفزائید.

نمک و فلفل را نیز به سس افزوده و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به سس بیفزائید و خوب مخلوط کنید و بعد ژامبون را اضافه نمائید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اینک آن‌ را در دو مرحله، همراه با یک قاشق سوپخوری از پنیر به سس فراهم کرده بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه سوفله را درون ظرف‌ها بریزید به‌گونه‌ایکه یک چهارم از سر ظرف سوفله خالی بماند. روی سوفله را با پشت قاشق صاف کنید و باقیمانده پنیر را رویش بپاشید.

اکنون ظرف‌ را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و سوفله را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، بپزید.

یادآوری: سوفله را در همان ظرف که طبخ کرده‌اید، سر میز بیاورید و گرم میل کنید.

 

 

برچسب ها: آموزش سوفلهانواع سوفلهسوفله هاسوفله پنیرسوفله پنیری تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است