Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1397 - 23:01

پاستا با كوفته قلقلی

پاستا با كوفته قلقلی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا 500 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده یك‌سوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كوفته قلقلی

 

نان سفید خردكرده 1 برش

 

شیر 1 پیمانه

 

گوشت چرخكرده‌ی گوساله 350 گرم

 

پیاز قرمز رنده‌كرده 1 عدد متوسط

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

پنیر پارمسان رنده كرده یك‌چهارم پیمانه

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

ریحان خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

كره 125 گرم

 

آرد 125 گرم

 

شیر 1/25 لیتر (5 پیمانه)

 

ژامبون خردكرده 3 ورق

 

سس خردل یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خردكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی آب را بجوشانید. آن‌گاه پاستا را بیفزائید و بپزید تا نرم شود سپس آن را آبكش كنید.

حالا كوفته قلقلی‌ها را لابه‌لای هم درون ظروف نسوز چربكرده به گنجایش 10 پیمانه بریزید و رویش را با سس و پنیر بپوشانید و در فر بگذارید.

حال خوراك را به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم‌ كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

روش تهیه‌ی كوفته قلقلی: در كاسه‌ی مناسبی نان و شیر را مخلوط كنید و 5 دقیقه صبر كنید تا نان در شیر خیس بخورد.

آن‌گاه گوشت، پیاز، سیر، پنیر و سبزی معطر را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا در تابه‌ی مناسبی 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید.

سپس هر بار 1 قاشق چایخوری از مایه‌ی گوشت بردارید و به شكل توپ درآورید و در روغن سرخ كنید.

روش تهیه‌ی سس

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید.

سپس شیر را بیفزائید و سس را پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و ژامبون، سس خردل و پیازچه را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآموزش پاستاغذای مللانواع پاستاآشپزباشیپاستا با كوفته قلقلی تعداد بازديد: 487 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است