Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:55

سوپ گل کلم

سوپ گل کلم

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گل‌كلم بزرگ 1 عدد (حدود 1 كیلوگرم)

 

كره 30 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

پیازچه‌ی خردكرده 5 عدد

 

قرص سبزی 2 عدد

 

آب 1 لیتر

 

شیر 2 پیمانه

 

جوز هندی رنده‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر موزارلا 100 گرم

 

پیازچه‌ی خردكرده‌ی اضافی برای تزئین چند ساقه

 

پنیر موزارلا برای تزئین كمی

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا گل‌كلم را نصف كنید، نیمی از آن را گل‌گل كنید و در قابلمه‌ی مناسبی با مقداری آب و نمك روی حرارت بپزید، در صافی بریزید و كنار بگذارید.

بعد در ظرف مناسبی، كره را آب كنید. پیاز، سیر و پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. تا سبزی‌ها نرم شوند.

حالا نصف دیگر گل‌كلم را خرد كنید و به مواد بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.

سپس قرص سبزی را در آب حل كنید و به مواد بیفزائید.

اكنون حرارت اجاق را ملایم كنید تا مواد به آرامی بپزد. اینك شیر، جوز هندی و گل‌كلم پخته را به سوپ اضافه كنید.

نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا سوپ جا بیفتد. در آخر پخت، پنیر را نیز به سوپ بیفزائید و هم بزنید تا پنیر آب شود.

اكنون سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با پیازچه و پنیر، تزئین نمائید.

نكته‌ی خواندنی

آنتی اكسیدان‌های موجود در خانواده كلم به تقویت سیستم ایمنی و دفاع بدن در برابر بیماری‌ها كمك می‌كنند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپسوپ و آشپیش غذاآشپزباشیسوپ گل کلمآشپزی با گل کلم تعداد بازديد: 1150 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است