Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 13:22

كباب فیله با سس گشنیز

كباب فیله با سس گشنیز

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

ادویه تندوری 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

فیله گوساله خردكرده 600 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس گشنیز

 

ماست چكیده 375 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه) 

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

شكر 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ماست، ادویه تندوری، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید، فیله گوساله را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه روی كاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزه‌دار شود.

 حالا فیله را به سیخ بكشید و روی كباب‌پز یا منقل، كباب كنید. سپس كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندكی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینك باقیمانده سس را در سس خوری بریزید و همراه با كباب میل كنید.

روش تهیه سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شكر را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: انواع کبابآشپزی با فیلهطرز تهیه کبابكباب فیلهكباب سس گشنیزكباب با سسآموزش کیایآشپزی با گشنیز تعداد بازديد: 1059 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است