Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 10:46

كباب مرغ برشته با سس بادام زمینی

كباب مرغ برشته با سس بادام زمینی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

 

سویا سس 1 قاشق سوپخوری

 

شیر نارگیل 2 قاشق سوپخوری

 

پودر تخم‌ گشنیز  1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

فیله مرغ 600 گرم

 

كره 50 گرم

 

زعفران حلكرده  2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه برای تزئین 2 ساقه

 

فلفل چیلی قرمز برای تزئین 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی:

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

بادام زمینی آسیاب كرده 70 گرم

 

كره بادام‌زمینی  150 گرم

 

شیر  2 قاشق سوپخوری

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

آبلیمو، سویا سس، شیر نارگیل، پودر تخم گشنیز، پیاز، سیر و زنجفیل را در كاسه مناسبی بریزید، فیله‌های مرغ را بیفزائید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا مرغ مزه‌دار شود.

آن‌گاه فیله‌های مرغ را به شكل ضربدری در سیخ چوبی فرو كنید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. فیله مرغ را در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا یك‌ طرف فیله‌ها برشته شود.

سپس سیخ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود. حال زعفران را بیفزائید، سس را در ظرف مناسبی بریزید و مرغ برشته را رویش قرار دهید و با پیازچه و فلفل بیارائید.

روش تهیه سس بادام زمینی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. بادام‌زمینی را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا كره بادام‌زمینی، شیر و آب را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس بپزد و غلیظ شود.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغکبابآموزش کبابانواع کبابطرز تهیه کبابكباب مرغكباب با سسكباب مرغ برشتهكباب با بادام زمینی تعداد بازديد: 1426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است