Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 14:11

اردور مرغ تشریفاتی

اردور مرغ تشریفاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

برنج 300 گرم

 

فیله‌ی مرغ 700 گرم

 

سس مایونز 1 پیمانه

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

ادویه‌ی كاری یك قاشق چایخوری

 

برگ ریحان خردكرده یك چهارم پیمانه

 

شلیل رسیده و برش داده 5 عدد

 

بادام هندی بوداده 2 پیمانه

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

ابتدا برنج را بخیسانید. آن‌گاه مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید و صبر كنید تا كاملاً آب آن كشیده شود.

فیله‌های مرغ را با نمك و قدری آب، روی اجاق بگذارید و به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس آن را خنك كنید و نازك برش بزنید.

اینك در كاسه‌ی مناسبی، سس مایونز، خامه، ادویه‌ی كاری، مرغ، ریحان، شلیل و سه چهارم از بادام هندی را مخلوط كنید.

اكنون برنج را در ظرف مخصوص بریزید، مواد فراهم كرده را رویش بدهید. باقیمانده‌ی بادام را هم روی سالاد بریزید.

حال سالاد را در یخچال بگذارید تا خنك شود و بعد آن را میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغآموزش اردورانواع اردورپیش غذااردور مرغآشپزباشیآشپزی با ماکیان تعداد بازديد: 746 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است