Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 12:32

بریانی هندی

بریانی هندی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره 100 گرم

زنجفیل یک قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1 حبه

زیره یک سوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری

هل سبز 5 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

بادام یک دوم پیمانه

بادام هندییک دوم پیمانه

میخک8 عدد

فلفل قرمز یک هشتم قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

هویج خرد کرده 1 عدد کوچک

گل کلم خرد کرده 1 پبمانه

کدو سبز خرد کرده 1 عدد

نخود سبز یک سوم پیمانه

برنج باسماتی 450 گرم (3 پیمانه)

ماست 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره را در قابلمه‌ مناسبی آب کنید. آن‌گاه زنجفیل و سیر را بیفزائید و تفت دهید.

حالا زیره، تخم گشنیز، هل، نمک، فلفل، بادام‌ها، میخک، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس هویج، گل کلم، کدو و نخودفرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

اینک برنج، ماست و به میزان کافی آب را بیفزائید  و مخلوط کنید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم بپزید و آبش کشیده شود.

اینک بریانی را به مدت 30 دقیقه دم کنید.

برچسب ها: غذای مقرون به صرفهآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع پلو و چلوبریانی هندیروش تهیه بریانی هندیغذایملل تعداد بازديد: 160 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است