Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 17:10

پیتزا جنوا

پیتزا جنوا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا 150 گرم

سس کچاپ 2 قاشق سوپخوری

کدو خرد کرده 1 عدد کوچک

بادمجان خرد کرده 1 عدد کوچک

براکلی یک دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی یک‌دوم پیمانه

پیاز کاراملایز کرده 1 عدد متوسط

راسته گوساله گریل کرده 100 گرم

زیتون 50 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده یک‌دوم پیمانه

پنیر چدار رنده کرده یک‌دوم پیمانه

روغن زیتون به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

خمیر پیتزا را در قالب مناسبی پهن کنید. آن‌گاه روی خمیر را با سس کچاپ آغشته نمائید.

حالا کدو، بادمجان، براکلی، فلفل دلمه، پیاز گوشت و زیتون را روی خمیر بگذارید و پنیرها را روی مواد بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

یادآوری: جنوا بندری در شمال ایتالیا است.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیسرمه جلیلیپیتزا ایتالیاییغذای ایتالیاییپیتزای خوشمزهپیتزا جنوا تعداد بازديد: 2561 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است