Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 09:27

كباب میگو و ژامبون

كباب میگو و ژامبون

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

میگو 800 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سس ووستر شایر 2 قاشق سوپخوری

 

ژامبون گوشت  140 گرم

 

سیب سبز 4 عدد

 

آبلیمو 4 قاشق سوپخوری

 

نان باگت 2 عدد

 

كره مخلوط با سبزی 100 گرم

 آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

میگوها را پاك كنید و همراه با سیر، نمك، فلفل و سس ووستر شایر، در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و چند ساعت در یخچال نگه دارید تا میگو مزه‌دار شود.

حالا ژامبون را به شكل نوار خرد كنید و آنها را دور میگو‌ها بپیچید و در سیخ چوبی فرو كنید. همچنین لابه‌لای میگوها چند تكه سیب كه رویشان آبلیمو مالیده‌اید، فرو كنید.

اینك كف ظرف نسوز و مناسبی را چرب كنید، سیخ‌های كباب را در آن قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برشته كنید و سپس نان باگت را به عرض 2 سانتیمتر ببرید و رویش كره مخلوط با سبزی بمالید.

 آن‌گاه نانها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید تا اندكی برشته شود. اكنون میگو و نان برشته كرده را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید.

یاد‌آوری 1: برای تهیه كره مخلوط با سبزی؛ كره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. آن‌گاه مقداری سبزی معطر ریز خرد كرده (جعفری، نعنا، ...) را به آن بیفزائید و با قاشق با هم مخلوط كنید.

حالا كره را در كاغذ روغنی رول كنید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. هنگام استفاده آن را برش بزنید و مصرف نمائید.

یاد‌آوری 2: اگر سس ووستر شایر و دسترس نبود از یك قاشق سوپخوری سویا سس استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش کبابانواع کبابآشپزی با میگوآشپزی با ژامبونطرز تهیه کبابكباب میگوكباب ژامبونكبابمواد اولیه کباب تعداد بازديد: 798 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است