Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 03:30

مرغ با سس خردل و لیمو

مرغ با سس خردل و لیمو

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز خردكرده 1 عدد

 

سیر له كرده 1 حبه

 

سینه مرغ  700 گرم

 

پودر پاپریكا 2 قاشق چایخوری

 

خامه 300 گرم

 

پوست لیمورنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

 

سس خردل 2 قاشق چایخوری

 

قرص عصاره مرغ  1 عدد

 

آرد ذرت  2 قاشق چایخوری

 

آب 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی –اعظم گلزارمنش

 

ابتدا در ظرف مناسب مایكروویو، كره، روغن زیتون، پیاز و سیر را بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه ظرف را به مدت 4 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد بگذارید.

سپس ظرف را از دستگاه، بیرون آورید و سینه مرغ و پودر پاپریكا را به مواد بیفزائید و با هم مخلوط كنید. حالا دوباره ظرف حاوی مواد را 10 دقیقه، در دستگاه با قدرت 100 درصد بگذارید تا مرغ، برشته شود.

اینك ظرف را، از دستگاه بیرون آورید. خامه، پوست لیمو، آبلیمو، خردل، قرص عصاره مرغ، آرد ذرت، آب و پیازچه را درون مخلوط مرغ، بریزید و ظرف را در دستگاه با قدرت 100 درصد بگذارید و 3 دقیقه دیگر، خوراك را بپزید.

اكنون مرغ را برش بزنید، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سس را رویش بریزید.

 

برچسب ها: مرغانواع مرغطرز تهیه مرغمرغ با سسمرغ با سس خردلمرغ با سس و لیمومرغ با لیموآموزش مرغپخت مرغ تعداد بازديد: 1181 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است