Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 04:15

كوئیسادیلا با شكلات چیپسی

كوئیسادیلا با شكلات چیپسی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

نان پیتا 2 عدد (بزرگ)

 

پودر دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكلات چیپسی 2 قاشق سوپخوری

 

روغن كانولا 1 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

عسل را روی نان‌های پیتا بمالید. آن‌گاه دارچین و شكلات چیپسی را روی یكی از نان‌ها بریزید و نان دیگر را روی آن بگذارید.

حال روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس دو طرف نان‌ها را در روغن برشته كنید تا طلائی رنگ شوند.

اكنون ساندویچ‌های فراهم كرده را چهار قسمت كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید و با پودر دارچین بیارائید.

یادآوری: كوئیسادیلا نوعی ساندویج مكزیكی است.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچشکلات چیپسیكوئیسادیلاساندویچ مکزیکی تعداد بازديد: 785 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است