Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 07:07

توپ های بوقلمون و سوسیس

توپ های بوقلمون و سوسیس

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ی بوقلمون چرخكرده 500 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد متوسط

 

سیر رنده‌كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده‌كرده یك دوم قاشق چایخوری

 

پودر زیره‌ی سبز 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

كوكتل 8 تا 10 عدد

 

كره یا روغن حیوانی 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌‌ی سس

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

سركه 4 قاشق سوپخوری

 

آب گرم 3 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا بوقلمون را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و پیاز، سیر، زنجفیل، زیره، نمك و زعفران را اضافه كنید و كاملاً ورز دهید.

سپس هر بار به اندازه‌ی یك نارنگی متوسط از مایه بردارید و در دست گلوله كنید.

حالا هر سوسیس را در وسط هر گلوله طوری فرو ببرید كه فقط سر آن به اندازه‌ی 1/5 سانتیمتر از وسط گلوله بیرون باشد و بدین ترتیب، همه‌ی مواد را آماده سازید.

حالا در ماهیتابه‌ی مناسبی (تا حد امكان چدنی)، كره را بریزید و روی اجاق گرم كنید و در سطح ماهیتابه آن را پخش كنید.

آن‌گاه توپ‌های آماده را كف ماهیتابه بچینید و چند بار توپ‌ها را بچرخانید تا یكنواخت سرخ شوند.

در پایان، سس را همراه با 50 میلی‌لیتر آب اضافی مخلوط سازید و در ماهیتابه بریزید.

درِ ماهیتابه را بگذارید و به مدت 5 تا 10 دقیقه آرام بجوشانید تا توپ‌های بوقلمون كاملاً مغز پخت شوند.

اینك خوراك را در ظرف مناسب پذیرائی بكشید و با جعفری بیارائید.

روش تهیه‌ی سس

در قابلمه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، رب گوجه‌فرنگی را 1 دقیقه تفت دهید.

حالا سركه، آب، شكر و پودر آویشن را بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید. سس آماده مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با سوسیسآشپزی با بوقلمونآشپزباشیآشپزی با ماکیانتوپ های بوقلمونتوپ های سوسیس تعداد بازديد: 767 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است