Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 19:14

اسپاگتی با سس كرفس و پیاز

اسپاگتی با سس كرفس و پیاز

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

كرفس ریز خردكرده یك ساقه

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل سیاه و فلفل قرمز در مجموع 1 قاشق چایخوری

 

 

سركه‌ سفید 2 قاشق سوپخوری

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – ایران کوهستانی 

 

رب گوجه‌فرنگی، پیاز، كرفس، روغن زیتون، نمك، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط كنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. حالا سركه و آویشن را به آن بیفزائید. اكنون سس آماده‌ی مصرف می‌باشد.

یادآوری: می‌توانید این سس را انواع پاستا مصرف كنید.

 

برچسب ها: انواع اسپاگتیاسپاگتیآموزش اسپاگتیاسپاگتی با سساسپاگتی با كرفساسپاگتی با پیاز تعداد بازديد: 954 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است