Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 16:42

پلوی هندی

پلوی هندی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 500 گرم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

 

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

فلفل و نمك به میزان لازم

 

روغن مایع به میزان لازم

 

سیب‌زمینی خردكرده 300 گرم

 

بادمجان پوست گرفته و خردكرده 3 عدد

 

فلفل سبز دلمه‌ای خردكرده 2 عدد

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

بادام پوست گرفته و برشته كرده 50 گرم

آشپزباشی- سیما باشی‌زاده

 

برنج را بشوئید و در قابلمه‌ی مناسبی، بریزید.

آن‌گاه 5 پیمانه آب، زردچوبه، پودر زیره، تخم‌ گشنیز، فلفل و نمك را به آن، بیفزائید و به مدت 1 ساعت بخیسانید.

حالا در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ كنید.

سپس بادمجان و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. اكنون شكر و آبلیمو را اضافه كنید و تابه را از روی اجاق بردارید.

حال این مواد را به برنج بیفزائید، قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، برنج را دم كنید.

اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی، بكشید و رویش را با پلوی زعفرانی و بادام تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوغذای هندیانواع پلودستور پلوآشپزی هندیپلوی هندی تعداد بازديد: 838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است