Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 21:26

تخم مرغ به سبك تركی

تخم مرغ به سبك تركی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

سیر له كرده 3 حبه

 

ماست چكیده 375 گرم (یك‌ونیم پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

آب 1 لیتر

 

سركه 1 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 6 عدد

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

سیر، ماست و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه آب، سركه و یك قاشق چایخوری نمك را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید.

سپس حرارت اجاق را ملایم كنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بشكنید و با فاصله، در آب در حال جوش بیندازید و بپزید.

اینك تخم‌مرغ‌های پخته را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید. كره را آب كنید و پاپریكا را به آن بیفزائید و قدری تفت دهید.

اكنون مخلوط ماست را روی تخم‌مرغ‌ها بریزید و با سس كره و پاپریكا، آن را بیارائید.

 

برچسب ها: میان وعدهانواع ساندویچآشپزی با تخم مرغانواع میان وعدهآموزش میان وعدهساندویچ تخم مرغتخم مرغ به سبك تركی تعداد بازديد: 1002 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است