Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 21:29

پلوی سرخکرده ژاپنى

پلوی سرخکرده ژاپنى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

هويج مكعبى خرد کرده ١عدد

کنسرو نخودفرنگى یک‌دوم پيمانه

لوبيا سبز خرد کرده یک‌دوم پيمانه

فلفل دلمه رنگى ١پيمانه

برنج آبکش کرده ١پيمانه

قارچ ١٥٠گرم

سس سويا ٣ قاشق سوپخورى

پودرفلفل سياه ٢ قاشق چايخورى

تخم مرغ ١عدد

پيازچه ٣ شاخه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

هويج، نخودفرنگى، لوبياسبز و فلفل دلمه را جداگانه آبپز كنيد.

آن‌گاه داخل كاسه ريخته و با برنج، قارچ، سس سويا و فلفل مخلوط کنید و در قابلمه مناسبی دم بگذاريد.

سپس تخم‌مرغ را مانند خاگينه درست كرده و هنگامی که غذا را سرو می‌کنید با خاگينه و پيازچه آن را بیارائید.

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیسرمه جلیلیفراید رایسپلوی سرخکردهپلوی سرخکرده ژاپنیمواد لازم برای تهیه فراید رایس ژاپنی تعداد بازديد: 1115 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است