Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 00:10

پنه با قارچ و مرغ

پنه با قارچ و مرغ

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا پنه 500 گرم

 

كره 40 گرم

 

پیاز خرد كرده 1عدد

 

سیر خرد كرده 1 حبه

 

فیله مرغ خلالی خرد كرده 300 گرم

 

قارچ خرد كرده  100 گرم

 

گوجه‌فرنگی رنده كرده* 2 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

سركه 1 قاشق سوپخوری

 

خامه 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده 3 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 

* (پوره گوجه‌فرنگی) 

 

آشپزباشی – فاطمه درویش

 

پاستا را در آب‌جوش بریزید و بجوشانید تا بپزد و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه نیمی از كره را به آن بیفزائید و پاستا را گرم نگه‌دارید. باقیمانده كره را در تابه و روی اجاق بگذارید تا آب شود.

سپس پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. حال سیر را همراه با فیله مرغ درون تابه بریزید و تا زمانیكه رنگ فیله‌ها تغییر كند، آن را تفت دهید. اینك قارچ، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و سركه را بیفزائید.

در تابه را بگذارید و حرارت اجاق را ملایم كنید تا مایه جا بیفتد. حالا خامه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. آن‌گاه پاستا را درون این مایه بریزید و خوب هم بزنید.

 پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر و جعفری بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچآشپزی با مرغپنه با قارچپنه با مرغآموزش پنهطرز تهیه پنهمواد اولیه پنه تعداد بازديد: 849 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است