Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 02:00

کبه

کبه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15 عدد

بلغور گندم  200 گرم

سیب زمینی آب پز  200 گرم

آرد سفید یک دوم پیمانه

آرد سوخاری  یک پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

زرد چوبه  یک دوم قاشق چایخوری

زیره  یک سوم قاشق چایخوری

رازیانه  یک سوم قاشق چایخوری

پیاز خرد کرده  یک عدد متوسط

روغن  به میزان لازم

 گوشت چرخکرده   200گرم

رب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری 

آشپزباشی - کیان رنجبر

بلغور و سیب زمینی را جداگانه بپزید.آن گاه با یکدیگر مخلوط  کنید و از چرخ گوشت آن را رد کنید.

سپس آرد،آرد سوخاری و نیمی از ادویه‌ها را به خمیر بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را کنار بگذارید.

حالا پیاز را به همراه روغن در تابۀ مناسبی بریزید و تفت دهید. آن‌گاه گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.

باقیماندۀ ادویه‌ها را نیز به همراه رب به گوشت بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.اکنون هر بار قدری از مایۀ خمیری را برداشته و در دست گرد کنید.

سپس در‌آن حفره‌ای ایجاد کرده و داخلش را از مواد فراهم کرده پر کنید و به آن فرم دوکی شکل دهید. اینک آنها را در روغن داغ سرخ کرده و به همراه رب انار سرو نمائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیغذای عربیکیان رنجبرکبهطرز تهیه کبهمواد لازم برای تهیه کبهغذای ساده عربی تعداد بازديد: 952 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است