Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آبان 1399 - 14:40

پيراشكی مرغ و هويج

پيراشكی مرغ و هويج

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 170 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 50 گرم

 

آب حدود 150 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

 روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

قارچ خرد كرده 200 گرم

 

مرغ پخته و خرد كرده 200 گرم

 

هویج پخته و خرد كرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

آرد، نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه آب را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و نیم‌ ساعت در دمای محیط نگه دارید.

حالا هربار به اندازه‌ی 60 گرم از خمیر بردارید و به شكل دایره باز كنید. روی هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را به شكل توپ در‌آورید.

اكنون روی خمیرها وردنه بكشید تا اندكی تخت شوند. اینك پیراشكی‌ها را در روغن فراوان داغ، روی حرارت ملایم سرخ كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه قارچ، مرغ، هویج و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید.

حالا نمك، فلفل و زعفران را اضافه كنید و بگذارید آب مواد كشیده شود. اكنون تابه‌ را از روی حرارت بردارید و پنیر را به مواد بیفزائید.

 

برچسب ها: پیراشکیآشپزی با مرغآشپزی با هویجآموزش پیراشکیانواع پیراشکیپيراشكی مرغ و هويجمواد میانی پیراشکی تعداد بازديد: 1170 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است