Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:50

قارچ پلو

قارچ پلو

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 2 پیمانه

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

 

سینه‌ی مرغ خرد كرده 500 گرم

 

قارچ خرد كرده 300 گرم

 

تره‌ی خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

ذرت پخته 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا برنج را بخیسانید و بعد در قابلمه‌ا‌ی آب‌جوش و نمك بریزید، برنج را بیفزائید و صبر كنید تا مغز برنج نرم شود. آن‌گاه آن را در آبكش بریزید.

سپس قدری روغن در تابه بریزید و پیازچه و سینه‌ی مرغ را در آن تفت دهید.

حالا قارچ، تره، نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و رب‌ گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید و بعد ذرت را بیفزائید.

اكنون مواد فراهم كرده را لابه‌لای چلو بدهید و آن را به مدت 30 دقیقه دم كنید. حالا قارچ پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچآموزش پلوانواع پلوپلو با قارچقارچ پلو تعداد بازديد: 1292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است