Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 01:55

قورمه مرغ (غذای هندی) | طرز تهیه قورمه مرغ

قورمه مرغ (غذای هندی) | طرز تهیه قورمه مرغ

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه قورمه مرغ به مواد زیر نیاز است:

مرغ 1 عدد (1300 گرم)

 

كره 225 گرم

 

پیاز ورقه‌ای خرد كرده 3 عدد

 

سیر له كرده 1 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 تكه‌ی 2/5 سانتیمتری

 

پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

هل آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

خامه 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

چلو برای پذیرائی به میزان لازم

 

گشنیز برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

به منظور تهیه طرز تهیه قورمه مرغ، مرغ را بپزید و بگذارید خنك شود. آن‌گاه 125 میلی‌لیتر از آب مرغ را نگه دارید و استخوان‌های مرغ را بگیرید و گوشتش را خرد كنید.

سپس كره را در تابه‌ی بزرگ و مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز و سیر را به آن بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

حالا زنجفیل، پودر چیلی، زردچوبه، تخم گشنیز، هل، دارچین و نمك را به آن بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

اكنون مرغ و آب مرغ را اضافه كنید و 2 دقیقه بپزید.

سپس آرد را در اندكی از شیر حل كنید و به مواد درون تابه، بیفزائید و باقیمانده‌ی شیر را اضافه و بجوشانید.

حالا حرارت را كم كنید، در تابه را بگذارید و قورمه را 10 دقیقه‌ی دیگر بپزید. اینك خامه را بیفزائید و بعد از 2 دقیقه قورمه را از روی حرارت بردارید.

اكنون قورمه را همراه با چلو در ظرف مناسب پذیرائی بكشید و با گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغغذا با مرغغذای هندیآشپزی هندیقورمه مرغدستور قورمه مرغ تعداد بازديد: 1498 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است