Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:33

برنج مخلوط قهوه‌ای

برنج مخلوط قهوه‌ای

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن مایع دو قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده یك عدد كوچك

 

ادویه گرام ماسالا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

برنج قهوه‌ای  300 گرم

 

آب مرغ 5 پیمانه

 

پیازچه‌ خردكرده چند عدد

 

ماهی دودی بدون تیغ 300 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كره‌ آب‌كرده 50 گرم

 

تخم‌مرغ پخته و خردكرده 2-3 عدد

 

جعفری خردكرده 4 قاشق سوپخوری

 

آب لیموترش به میزان لازم

آشپزباشی – سرور چاووشی 

 

ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید، پیاز و گرام ماسالا را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. برنج خیسانده را اضافه كنید و آن‌قدر تفت دهید تا دانه‌های برنج كمی تغییر رنگ دهند.

 آب مرغ را بیفزائید و درِ قابلمه را بگذارید و تا زمانی كه آب برنج تبخیر شود، آن را بپزید. اینك پیازچه، ماهی، نمك، فلفل، كره، تخم‌مرغ، جعفری و آبلیمو را بیفزائید و به‌آرامی مخلوط سازید.

اكنون برنج را برای پذیرائی قالب بزنید  و در بشقاب مناسبی بگذارید. 

یادآوری: برنج قهوه‌ای به مدت زمان بیش‌تری برای پخت احتیاج دارد.

 

 

برچسب ها: آشپزیبرنج مخلوططرز تهیه برنجآشپزباشیسرور چاووشیبرنج مخلوط قهوه‌ایآموزش برنجمواد اولیه برنجدستور برنج تعداد بازديد: 1130 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است