Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:00

ساندویچ تخم‌مرغ و ماهی

ساندویچ تخم‌مرغ و ماهی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

كره‌ نرم 40 گرم

 

پوست لیمورنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

نان برشی سفید 6 عدد

 

ماهی قزل آلای دودی ورقه كرده 100 گرم

 

بلوچیز  125 گرم

 

نان برشی جو (سیاه) 6 عدد

 

خامه 60 گرم (یك چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – نفیسه قنبری

 

نیمی از تخم‌مرغ‌ها را در تابه‌ چربكرده، به قطر 22 سانتیمتر بریزید و روی اجاق بپزید. سپس املت را از تابه در آورید و باقیمانده‌ تخم‌مرغ‌ها را در همان تابه املت كنید و كنار بگذارید تا خنك شود.

آن‌گاه كره و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی نان‌ها بمالید. حال روی هر نان تكه‌ای ماهی قرار دهید و برشی از پنیر بگذارید.

املت را به اندازه‌ نان ببرید و روی پنیر قرار دهید. اكنون روی نان‌های جو خامه بمالید به گونه‌ای كه خامه روی املت قرار بگیرد. اینك روی ساندویچ را قدری بفشارید تا به هم بچسبند و از هر ساندویچ 8 مثلث ببرید.

یادآوری:  می‌توانید به جای ماهی قزل‌آلای دودی از مرغ دودی استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع ساندویچساندویچآشپزی با ماهیساندویچ تخم‌مرغساندویچ ماهیطرز تهیه ساندویچ تخم‌مرغ تعداد بازديد: 1160 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است