Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 14:33

خورش مرغ و آناناس

خورش مرغ و آناناس

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

فیله‌ی مرغ خردكرده 600 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

سس سویا 3 قاشق سوپخوری

 

آب آناناس یك و یك دوم پیمانه

 

زعفران دم‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده یك دوم پیمانه

 

پودر نارگیل یك دوم پیمانه

 

آناناس خردكرده 250 گرم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا كره را در ظرف مناسبی روی اجاق گرم كنید، پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز كمی طلائی رنگ شود، سپس مرغ را بیفزائید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

حالا آرد ذرت، سس سویا، آب آناناس و زعفران را به مواد بیفزائید و به مدت نیم‌ساعت بپزید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای و پودر نارگیل را اضافه كنید.

نمك و فلفل غذا را اندازه نمائید. اینك حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش جابیفتد. در اواخر پخت آناناس را به خورش بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.

اكنون خورش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن‌را با فلفل خرد كرده و پودر نارگیل تزئین نمائید.

یادآوری: طعم این غذا شیرین می‌باشد. در صورت دلخواه، می‌توانید 2قاشق‌سوپخوری آبلیمو به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیخورش مرغغذای مللانواع خورشتآموزش خورشتآشپزباشیخورش آناناس تعداد بازديد: 9441 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است