Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 14:22

خوراک بره با اسفناج

خوراک بره با اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

روغن مایع 200 میلی‌لیتر

پیاز ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد

گشنیز خرد کرده 50 گرم

فلفل سبز تند، خرد کرده 2 عدد

زنجفیل ریز خرد کرده یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

سیر له کرده یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

مغز ران بره، مکعبی خرد کرده 450 گرم

آب 700 میلی‌لیتر

نمک 1 قاشق چایخوری

اسفناج خرد کرده 1 کیلوگرم

فلفل قرمز خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

150 میلی‌لیتر از روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

آن‌گاه گشنیز و فلفل سبز را بیفزائید و 3-5 دقیقه تفت دهید. حالا حرارت را ملایم کنید و زنجفیل، سیر، پودر چیلی و زردچوبه را به مواد درون تابه، اضافه کنید و هم بزنید.

سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.

اینک باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید و اسفناج را قدری در آن تفت دهید. اکنون اسفناج را همراه با نمک به گوشت بیفزائید و 5 دقیقه دیگر خوراک را بپزید .

حالا خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و با فلفل قرمز خرد کرده بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللغذا با اسفناجخوراک برهآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراک بره با اسفناجغذا با گوشت بره تعداد بازديد: 1074 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است