Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:23

گل كلم تنوری

گل كلم تنوری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گل‌كلم خردكرده  500 گرم

 

سیب‌زمینی خردكرده  250 گرم

 

گوجه‌فرنگی ریز  100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

كره  25 گرم

 

تره فرنگی خردكرده  1 ساقه

 

سیرله‌كرده 2 حبه

 

آرد  25 گرم

 

شیر  300 میلی‌لیتر (یك و یك چهارم پیمانه)

 

پنیر پیتزا  100 گرم

 

پودر فلفل قرمز  یك سوم قاشق چایخوری

 

جعفری خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمزان  20 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا گل‌كلم را در آب جوشان بپزید. بعد در صافی بریزید و كنار بگذارید. سیب‌زمینی را نیز بپزید. آن‌گاه گل‌كلم، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط كنید و در ظرف نسوز چربكرده‌ای بریزید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس تره‌فرنگی و سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید.

بعد آرد را نیز اضافه كنید و تفت دهید. آن‌گاه شیر را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس، غلیظ شود. اكنون پنیر پیتزا، فلفل و جعفری را اضافه نمائید. سپس 5 دقیقه با شعله كم حرارت دهید تا جا بیفتد. اینك سس را با مواد مخلوط سازید و نمك و فلفل غذا را اندازه كنید.

آن‌گاه ظرف را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوراك بپزد و روی آن برشته شود. گل‌كلم تنوری را با برگ جعفری تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیگل كلم تنوریروش تهیه گل كلم تنوریمواد لازم گل كلم تنوریتهیه گل كلم تنوریکلم تنوری تعداد بازديد: 1246 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است