Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 09:07

املت روستائی قارچ و سبزی

املت روستائی قارچ و سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده 6 عدد

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پنیر پارمسان رنده كرده یك‌چهارم پیمانه

 

فلفل سیاه یك‌چهارم چایخوری

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

پوره‌ی گوجه فرنگی 1 پیمانه

 

كدو سبز خرد كرده 1 پیمانه

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده سه‌چهارم پیمانه

 

پنیر موزارلای رنده كرده 1 پیمانه

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با خامه، پنیر پارمسان و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دوبرابر شود.

حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با كره چرب كنید و مایه‌ی فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.

سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلائی رنگ شود.

اكنون پوره‌ی گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.

حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، پنیر موزارلا را روی نیمی از آن بریزید و نیمه‌ی دیگر املت را روی پنیر برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرانواع املتآموزش املتاملت روستائیاملت قارچاملت سبزیجات تعداد بازديد: 872 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است