Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 23:11

پای تخم مرغ و مارچوبه

پای تخم مرغ و مارچوبه

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

مارچوبه‌ی پاك كرده و خرد كرده 100 گرم

 

گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم كرده 50 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

 شوید خرد كرده 1 قاشق چایخوری

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل سیاه 1 پینچ

 

پودر سیر 1 پینچ

 

پودر پیاز 1 پینچ

 

پنیر موزارلای رنده كرده 20 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

فر را با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و دو ظرف مناسب نسوز را به گنجایش 300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه) چرب نمائید و كنار بگذارید آن‌گاه مارچوبه را در قابلمه‌ی كوچكی، حاوی آب جوش بپزید تا نرم شود.

سپس آن را در صافی بریزید و آبكشی كنید. اكنون مارچوبه، گوجه‌فرنگی‌ها و پیازچه را در ظرف‌های نسوز چربكرده بریزید و مخلوط تخم‌مرغ‌ها، شوید، شیر، نمك، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز و پنیر را بیفزائید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه تخم‌مرغ ببندد، پای را در فر بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپایآموزش پایانواع پایآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغپای تخم مرغ و مارچوبهپای تخم مرغ تعداد بازديد: 292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است