Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 13:42

سینه مرغ با سس تَرخون

سینه مرغ با سس تَرخون

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ی مرغ 2 قطعه

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

 

پیاز كوچك خردكرده 1 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

ژامبون ریز خردكرده 2 ورقه‌ی نازك

 

قارچ ریز خردكرده 200 گرم

 

فلفل دلمه‌ای ریز خردكرده 1 عدد

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم سس ترخون

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

برگ تازه‌ی ترخون خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

خامه 250 گرم

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سینه‌ی مرغ را از وسط به دو قسمت مساوی ببرید و استخوان آن را جدا كنید.

آن‌گاه شكاف عمیقی در یك طرفش ایجاد كنید تا مانند پاكت شود. سپس روی آن نمك و فلفل بپاشید.

حالا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبك شود.

بعد سیر، ژامبون، قارچ، فلفل دلمه‌ای، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و تفت دهید.

اكنون مخلوط به دست آمده را درون شكاف ایجاد كرده در سینه‌ی مرغ بریزید و دو لبه‌ی آن را با خلال دندان ببندید.

حالا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و سینه‌های مرغ را در آن با حرارت ملایم سرخ كنید تا بپزد و برشته شود.

اینك با كمك چاقوی تیزی، سینه‌ی مرغ را به شكل ورقه‌های نازك ببرید و در ظرف مناسبی بیچینید.

بعد سس ترخون را روی آن بریزید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس ترخون

روغن را در تابه‌ی كوچكی گرم كنید، ترخون را بیفزائید و كمی تفت دهید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید، بعد خامه و خردل را بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغانواع سسدستور تهیه سسسس ترخونآشپزباشیسینه مرغ تعداد بازديد: 1202 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است