Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 01:22

كوكوی قارچ

كوكوی قارچ

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

قارچ خرد كرده 250 گرم

 

فیله‌ی مرغ پخته و خرد كرده 6 عدد

 

پیازچه‌ی خرد كرده 7 ساقه

 

سیر له كرده 3 حبه

 

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

 

 نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

در كاسه‌ی مناسبی، قارچ، فیله‌ی مرغ، پیازچه، سیر، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه روغن را در تابه‌ی نچسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. و مایه‌ی كوكو را در آن بریزید.

حالا با حرارت ملایم كوكو را بپزید و بعد آن را برگردانید، تا طرف دیگرش نیز بپزد و برشته شود.

اكنون كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با انواع سبزی میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچانواع کوکوکوکو و کتلتآموزش کوکوكوكوی قارچدستور کوکو تعداد بازديد: 863 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است