Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 11:15

ته چين ماهی كیلكا

ته چين ماهی كیلكا

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 500 گرم

 

زرده‌‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

ماست خامه‌ای 250 گرم

 

زعفران حلكرده یك‌چهارم پیمانه

 

سبزی پلوئی خردكرده 300 گرم

 

ماهی كیلكا 400 گرم

 

كره 150 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

برنج را از 2 ساعت قبل بخیسانید و در آب جوش بریزید تا برنج نرم شود. سپس آن را در صافی بریزید.

حالا در ظرف مناسبی، زرده‌‌های تخم‌مرغ، ماست خامه‌ای و زعفران را با هم مخلوط كنید و یك‌سوم از برنج را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و كنار بگذارید.

اینك یك‌سوم دیگر از برنج را با سبزی مخلوط كنید و كنار بگذارید. اكنون ظرف نسوزی را به اندازه‌ی 22×30 سانتیمتر، با كره چرب كنید و ماهی مزه‌دار كرده‌ی كیلكا را كف ظرف بچینید.

پلوی زعفرانی را روی ماهی بریزید و صاف كنید. سپس سبزی پلو را رویش بریزید و صاف كنید. حال برنج ساده – باقیمانده‌ی برنج - را بیفزائید و رویش را صاف كنید.

كره را به مكعب‌های كوچك خرد كنید و روی پلو بگذارید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت 45 دقیقه ته‌چین را بپزید.

اكنون ته‌چین را در دیس مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با ماست چكیده بیارائید و میل كنید.

یادآوری: برای مزه‌دار كردن ماهی كیلكا قدری نمك و فلفل به آن بزنید و دست‌كم 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: غذای دریاییآموزش ته چینانواع ته چینانواع پلوآشپزی در فرآشپزی دریاییته چين ماهی كیلكا تعداد بازديد: 2718 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است