Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 10:14

پای ماهی و قیسی در فیلو

پای ماهی و قیسی در فیلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور گندم 75 گرم

 

كره 75 گرم (6 قاشق سوپخوری)

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

فیله‌ ماهی چرخكرده 450 گرم

 

قیسی خردكرده 50 گرم

 

بادام پوست‌كنده و خردكرده 25 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

ادویه‌‌ ماهی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه‌ صبحانه  50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پیازچه‌ خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خمیر فیلو 6 ورق بزرگ

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. بلغور را همراه با 120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه) آب‌ جوش در كاسه‌ مناسبی بریزید و 5-10 دقیقه، بخیسانید.

آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید.

سپس پیاز و ماهی را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. حالا قیسی، بادام و بلغور را بیفزائید و اندكی تفت دهید.

اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و دارچین، ادویه ماهی، خامه، پیازچه، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك خمیرهای فیلو را به قطر 25 سانتیمتر ببرید، باقیمانده‌ كره را آب كنید و روی خمیرها بمالید.

سپس سه لایه از خمیرهای فیلو را در قالب پای (دیواره از كف جدا) به قطر 25 سانتیمتر بگذارید و مخلوط فراهم‌كرده‌ ماهی را رویش بریزید.

آن‌گاه باقیمانده‌ خمیرها را روی این مایه بگذارید و روی آخرین لایه‌ خمیر نیز، كره بمالید. اضافی‌های خمیر فیلو را به شكل زیبائی جمع كنید و روی پای بچینید و كره بمالید.

حال پای را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.

 

برچسب ها: انواع پایآشپزی با ماهیپای ماهیپای قیسیآشپزی با خمیر فیلوطرز تهیه پای ماهیمواد اولیه پای ماهی تعداد بازديد: 836 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است