Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:04

مینی پیتزا با خمیر فرانسوی

مینی پیتزا  با خمیر فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آب گرم ۲۴۰ میلی لیتر (یک پیمانه)

شکر 1 قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری

شیر ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 کره  آب کرده  ۲۰ گرم

نمک یک قاشق چایخوری

پودر سیر نصف قاشق چایخوری

آرد ۴۵۰ -۵۵۰ گرم

چوب بستنی  به میزان لازم

مواد لازم میانی :

روغن مخصوص سرخ‌کردنی به میزان لازم

گوشت چرخ کرده  ۳۰۰ گرم

نمک، فلفل،پودر سیر و آویشن به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده  یک‌دوم پیمانه

قارچ خرد کرده ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپخوری

ژامبون گوشت خرد کرده  ۱۰۰ گرم

پنیر موزارلا رنده کرده  200 گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

آب، شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید تا مایه خمیر عمل آید.

آن‌گاه شیر، کره، نمک و پودر سیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد را بتدریج اضافه کنید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس روی سطح میز کار قدری آرد بپاشید و خمیر را 5 دقیقه ورز دهید.

اینک کاسه مناسبی را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی آن را با هوله مرطوبی بپوشانید و یک‌ساعت و نیم در فضای آشپزخانه استراحت دهید.

روش تهیه مایه میانی: تابه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید و قدری روغن در آن بریزید.

آن‌گاه گوشت، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را بیفزائید و پیوسته هم بزنید. تا گوشت پخته و تفت داده شود.

حالا فلفل دلمه‌ای و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی، پیاز و ژامبون را نیز افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

اکنون صبر کنید تا مواد قدری خنک شود بعد پنیر را اضافه کرده و مخلوط نمائید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت سه میلیمتر باز کنید و با کاتر قالب بزنید.

سپس چوب بستنی را روی خمیر بگذارید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید و خمیر دوم را رویش قرار دهید و لبه‌های آن را با چنگال بفشارید.

اینک پیتزا را در سینی چرب کرده قرار دهید و از مخلوط شیر و روغن رویش بمالید و یک‌ربع استراحت دهید.

سپس در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه پیتزا را بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیمینی پیتزاآرزو مقدممینی پیتزا با خمیر فرانسویخمیر فرانسویمینی پیترا فرانسویمواد لاز م برای تهیه مینی پیتزا تعداد بازديد: 2084 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است