Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 آذر 1399 - 11:10

کوکتل میگو

کوکتل میگو

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

میگو  20 عدد

 

كاهو رشته‌ای خرد كرده 1 پیمانه

 

پیاز قرمز خردكرده 1 عدد كوچك

 

خیار حلقه‌ای خردكرده 1 عدد درشت

 

سیب قرمز خردكرده 1 عدد كوچك

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس كوكتل

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

خامه 1 قاشق سوپخوری

 

سس گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

سس ووستر شایر (Worcestershire)  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

سس تبسكو (Tabasco)  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

میگوها را پاك كنید، بشوئید و چند دقیقه در آب جوش دارای نمك بپزید. بعد آنها را در صافی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه كاهو، پیاز، خیار و سیب را در 4 بشقاب مناسب پذیرائی بریزید و میگو را بیفزائید. حالا رویشان آبلیمو بپاشید و با سس كوكتل میل كنید.

روش تهیه‌ سس كوكتل: همه‌ مواد را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: سس ووستر شایر و تبسكو را از سوپرماركت‌ها تهیه كنید.

برچسب ها: آشپزی با میگومیگوكوكتل میگوانواع کوکتلکوکتلطرز تهیه كوكتل میگو تعداد بازديد: 1229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است