Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:47

پیراشكی قارچ و برنج

پیراشكی قارچ و برنج

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 320 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مایه خمیر 10 گرم (دو و یك‌دوم قاشق چایخوری)

 

كره‌ آبكرده 60 گرم

 

شیر ولرم 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

تخم‌مرغ برای تزئین 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

روغن مایع 50 میلی‌لیتر (حدود یك‌چهارم پیمانه)

 

پیازچه‌ خرد كرده (50 گرم)

 

قارچ خرد كرده  160 گرم

 

برنج پخته 160 گرم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم کریم پور

 

آرد، نمك و مایه خمیر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و كره، شیر، شكر و تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

سپس آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 1/5 ساعت در دمای محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر دایره‌هائی از خمیر ببرید.

حالا روی هر دایره‌ خمیر، دو قاشق چایخوری از مایه‌ میانی بگذارید و خمیر را از سه طرف جمع كنید تا به شكل مثلث درآید؛ سپس آن را برگردانید و در سینی چربكرده بچینید.

رویشان تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا پیراشكی طلائی رنگ شود.

روش تهیه‌ مواد میانی: روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه پیازچه و قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس برنج را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: پیراشكی قارچپیراشكی برنجپیراشكیانواع پیراشكیطرز تهیه پیراشكیمواد اولیه پیراشكی تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است