Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:33

سوفله گوشت

سوفله گوشت

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیاز  1 عدد

 

نان كوبیده  1 پیمانه

 

شیر  500 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

جعفری خردكرده  2 قاشق چایخوری

 

بیكینگ پودر  1 قاشق چایخوری

 

گوشت چرخكرده  500 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

روغن مایع  به میزان لازم

آشپزباشی- سیما باشی زاده

 

پیاز را در روغن سرخ نمائید و نان كوبیده را در شیر حل كنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی، پیاز سرخكرده، مایه نان، نمك، فلفل، جعفری، بیكینگ پودر و گوشت را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید.

سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به مایه بیفزائید. بعد سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و سفت شوند. آن‌گاه به مایه افزوده و مخلوط نمائید.

حالا ظرف مناسبی را چرب كنید و مایه را در آن بریزید و رویش را صاف كنید.

اكنون در ظرف دیگری، مقداری آب بریزید و ظرف‌ حاوی مایه را درون آن بگذارید و به مدت 1 ساعت در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید تا مایه سوفله خودش را بگیرد. بعد آن را از فر خارج كنید و به دلخواه تزئین نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیسوفلهآشپزباشیسیما باشی زادهروش تهیه سوفله گوشتسوفله گوشتسوفله با گوشت تعداد بازديد: 1355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است