Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 23:13

ساندويچ تخم‌مرغ با نان سير

ساندويچ تخم‌مرغ با نان سير

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

كره 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 100 گرم

 

فلفل دلمه‌ای سبز ریز خرد كرده 100 گرم

 

تخم‌مرغ 10 عدد

 

 شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر موزارلا 6-8 ورق

 

نان سیر 1 لوف 480 گرمی

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه پیاز و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر، نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و قدری با همزن دستی هم بزنید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را نیز درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ‌ها كاملا ببندد. اینك ورقه‌های پنیر را روی یك لایه از نان بچینید و اندكی از تخم‌مرغ را روی پنیر قرار دهید و نیمه‌ی دوم نان را رویش بگذارید. اكنون ساندویچ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.

یادآوری: برای تهیه‌ی نان سیر؛ 100 گرم كره‌ی نرم شده، 1 قاشق سوپخوری سیر رنده كرده، 1 قاشق چایخوری شوید خشك و یك‌چهارم قاشق چایخوری نمك را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه نان را نصف كنید و مایه‌ی فراهم كرده را روی هر دو لایه‌ی نان بمالید. سپس قدری فلفل رویش بپاشید و نان را 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا ترد و طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: انواع ناننان سیرآموزش ساندویچانواع ساندویچدستور تهیه ساندویچآموزش پخت نانساندويچ تخم‌مرغ با نان سيرساندویچ تخم مرغ و پنیر تعداد بازديد: 276 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است